THEMEDIATHOR

Alessandra Stoicescu vorbeste despre fiul pe care l-a adoptat! Marinica are acum aproape sase anisori

alessandra stoicescu

In decembrie 2011, Alessandra Stoicescu soca pe toata lumea, dupa ce anunta ca a infiat un baietel. Micutul se numeste Marinica Ambrose, provine dintr-o familie cu patru copiii, el fiind mezinul, si este o minune de copil cu ochi albastri si privire inteligenta.

La vremea respectiva, Alessandra Stoicescu a precizat ca adoptia a fost facuta la distanta, ca Marinica nu va fi luat de langa parinti, ci va continua sa creasca si sa traiesca alaturi de ai sai, adoptia constand intr-un ajutor pe care ea o sa il acorde familiei. Timpul a trecut, Marinica a crescut si s-a facut baiat de scoala, iar vedeta TV continua sa mearga sa il vada pe cel mic, pustiul fiind la un moment dat imaginea unei campanii.

Pustiul a fost adoptat la distanta de vedeta TVPrezenta la lansarea de carte a lui Carmen Bruma si intrebata fiind daca se simte pregatita sa devina la randul ei mamica, prezentatoarea de la Antena 3 a spus ca nu se grabeste si ca toate se vor intampla la timpul potrivit.

Baietelul locuieste si traieste alaturi de mama, tatal si fratiorii saiIn schimb, vedeta TV a vorbit despre copilul pe care l-a infiat la distanta. “Da, asa este, il am pe Marinica. Ma ocup de familia lui, pentru ca el nu este singur, are doi fratiori si o surioara. Nu am mai ajuns la ei de ceva vreme, dar intotdeauna am avut grija sa aiba ce le trebuie si voi avea si in continuare. Merg mai ales de Sarbatori. Pe Marinica l-am cunoscut la o campanie a Fundatiei Mereu Aproape, el a fost imaginea acelei campanii’, ne-a spus Alessandra Stoicescu.

Prezentatoarea TV ne-a povestit ce a facut vara aceasta, unde a mers si cum a calatorit impreuna cu sotul ei, Sergiu, si fiica acestuia cu care se intelege de minune. “Vara aceasta am fost in SUA, cu sotul, fiica lui si prietenii. Fiica lui are 18 ani. Ne intelegem bine, da. Ne bucuram ca inca mai vrea sa mearga cu noi. Cat o mai vrea ea, pentru ca la 18 ani nu prea mai iti vine sa mergi in vacante cu parintii”, ne-a spus Alessandra Stoicescu amuzata.

Sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by .