THEMEDIATHOR

CRBL este erou de jocuri educative pe calculator! Cum arată personajul său

 crbl

Pentru ca si-a dorit sa se implice mai mult in educatia fetitei sale, Alesia (4 ani), CRBL, artistul pe care telespectatorii Antenei 1 il pot vedea in fiecare sambata, in cadrul show-ului “Te cunosc de undeva!”, a devenit de cateva zile… erou de jocuri pe calculator.

“Fanica si CRBL – Cupa EduTeca” se numeste CD-ul destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, in care acestia sunt ghidati prin jocuri educative chiar de celebrul artist.

“Am cumparat un joc educational, pe CD, pentru Alesia. Mama fiind educatoare, i l-am dat sa-l testeze, sa-mi spuna la ce nivel este si daca este ok. Apoi am inceput sa-l joc cu Alesia, care este  de-a dreptul innebunita dupa el. In fiecare seara verificam ce mai face Fanica… Apoi i-am contactat pe acesti baieti care produc astfel de jocuri si le-am spus ca vreau sa ma implic si eu in aceasta poveste. Au fost foarte incantati de propunerea mea, iar aceasta este prima noastra colaborare, primul CD, pentru ca vor urma si altele. Si mai pregatesc o surpriza, peste doua-trei saptamani, cand acest CD se va gasi la chioscuri, le voi oferi si albumul meu, ca bonus. Deocamdata, CD-ul a ajuns in gradinite si scoli. In plus, va exista o aplicatie online, pe care ei nu au avut-o pana acum, astfel ca parintii sa-l poata juca alaturi de copiii lor”, ne spune CRBL.

CD-ul cuprinde jocuri de formare de cuvinte, recunoastere sunete instrumente muzicale, recunoștere poziții spațiale, diferențiere după mărime, dar si jocuri cu teme sportive – tenis, fotbal, baschet, inot, gimnastică -, puternic interactive.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by .
%d bloggers like this: