THEMEDIATHOR

Taraf rămâne pe TV. CNA a aprobat prelungirea licenței postului de manele

Screen-Shot-2013-09-19-at-14.55.52

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat prelungirea cu încă nouă ani a licenței postului de manele, Taraf TV. Este pentru a doua oară când această solicitare a ajuns pe masa CNA. Săptămâna trecută, cererea de prelungire a licenței nu a întrunit numărul minim de voturi, iar televiziunea risca să fie închisă, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Au votat pentru prelungirea licenței Florin Gabrea, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Lorand Turoș, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Răsvan Popescu. Împotrivă au fost Cristina Trepcea și Radu Călin Cristea.

Licența Taraf TV urma să expire la data de 15 februarie. Real Top Media, societatea care operează licența Taraf are acționari pe Silvius Prigoană (30%), Honorius Prigoană (30%), Rareş Gărduş (20%), Dumitru Mihalache (10%) şi Gheorghe Minea (10%).

Rareș Gărduș, reprezentant Taraf TV și unul dintre acționari: „Am terminat de procesat toată arhiva, în momentul de față din cele care sunt curent în difuzare, aproximativ 4.500 din cele 14.000 care au rămas în difuzare, 88 dintre ele sunt marcate ca atare. Noi am considerat că am corectat problema cu marcajele 15 (ani – n.r.) și cu 12. Am introdus avertizări la fiecare oră fixă „cu acordul părinților”. Le repetăm ca să fie mai limpede și mai clar pentru telespectatori”.

SURSA:Paginademedia.

Leave a comment

Information

This entry was posted on February 6, 2014 by .