THEMEDIATHOR

Andreea Mantea este noua Burlăciţă la Antena 1

andreea mantea

Andreea Mantea, una dintre cele mai dorite femei din România ale momentului este protagonista celui mai nou sezon Burlăciţa, emisiune ce va începe în curând la Antena 1. Focoasa brunetă a acceptat provocarea de a încerca să-şi găsească jumătatea în cel de-al doilea sezon al emisiunii, iar sute de domni din toată ţara s-au înscris la casting în speranţa că vor reuşi să-I cucerească inima Andreei.

Dintre aceştia, doar 20 vor avea ocazia să o cunoască personal pe burlăciţă, chiar în primul episod al reality show-ului.

După ce şi-a încercat norocul în dragoste de mai multe ori, Andreea a decis să pornească în aventura vieţii ei şi să îşi caute jumătatea în show-ul Antenei 1: “Nu văd această provocare ca pe un nou proiect, ci ca pe o foarte frumoasă şi interesantă experienţă. Îţi trebuie ceva curaj ca să te poţi implica într-o astfel de provocare şi deja, recunosc, sunt copleşită de emoţii.

Este ceva nou, ceva nebunesc, dar în acelaşi timp chiar cred că poate am şansa să îmi găsesc <<alesul>>.  Sper din tot sufletul ca telespectatorii să îmi fie alături şi să mă ajute să fac alegerea cea mai bună.” Întrebată ce aşteptări are de la concurenţi, Andreea a mărturisit: „Îmi doresc ca băieţii să fie sinceri şi să îşi dorească să facă din această provocare, experienţa vieţii lor.” Dacă va reuşi Andreea să găsească bărbatul la care visează, rămâne de văzut în curând, la Antena 1!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 6, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: