THEMEDIATHOR

Las Fierbinți revine din 2 octombrie la Pro TV cu un nou sezon

Joi, 2 octombrie începe nebunia! Se dezlănțuie comedia! Serialul românesc care a doborât toate recordurile de audiență în fiecare sezon revine joi la Pro TV, la 20:30.

las-fierbinti

Sezonul cu numărul 6 este pregătit să surprindă telespectatorii cu noi situații și povești amuzante ale îndrăgitelor personaje. Viața satului decurge normal în Fierbinți, însă simpaticii “săteni” reușesc mereu să surprindă.

„Sezonul 6 este cel mai spectaculos de până acum. Mimi Brănescu a fost foarte inspirat, scenariile sunt geniale. Pe lângă asta se simte cât de bine au început să se simtă actorii, cât de mult au intrat în personaje. Veți avea parte de situații foarte comice, rezultate și din faptul că s-au mai amestecat <<găștile” între ele>>, a declarat Dragoș Buliga, regizorul serialului. Dragoș promite că serialul va beneficia de vizita unor mari actori care “trec” prin Fierbinti.

Adrian Văncică, interpretul carismaticului Celentano, ne asigură că sezonul 6 are toate premizele să devină cel mai de succes sezon: „Prietenia dintre Celentano și Firicel este exploatată de la episod la episod, existând tot felul de ipostaze ale acesteia. O analiză de 360 de grade să-i spun. Gramatica cu care a fost obișnuit publicul se păstrează, personajele sunt mult mai împlinite. Sezonul 6 este scris genial, actorii au intrat foarte bine în pielea personajelor”.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie! Lider absolut de audiență cu toate cele 61 de episoade difuzate în cele 5 sezoane de până acum, Las Fierbinți revine cu un nou sezon.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 2, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: