THEMEDIATHOR

Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1

next star antena 1

  Asta seara, în cea de-a treia ediție a emisiunii, fiul unui îndrăgit artist român vrea să demonstreze prin forțe proprii că are toate calitățile pentru a deveni „Next Star”. Puștiul ține să îi convingă pe jurați de talentul lui și nu își dezvăluie numele de familie până când nu își susține momentul artistic. Mai mult decât atât, nici atunci când a venit la preselecții nu a spus cine este tatăl lui. Care este reacția juriului, mâine, de la 20:30, la Antena 1. 

Momentele artistice se împletesc cu cele amuzante în ediția de mâine seară a emisiunii „Next Star”. Dan Negru le tot reamintește celor cinci membri ai juriului că sunt născuți în secolul trecut, spre deosebire de mai toate talentele care vin în emisiune. Pentru că vrea să vadă câți dintre cei mici știu ce este un sifon, un walkman, un reportofon sau un magnetofon, prezentatorul emisiunii le aduce în platoul de la „Next Star”. Testul stârnește nostalgia Mariei Cârneci, care își amintește că cele mai frumoase ceaiuri dansante la care a mers erau cele la care se asculta muzică la magnetofon.

Tot în ediția de mâine, Connect-R gustă pentru prima dată melci, pregătiți de un bucătar renumit: Joseph Hadad, cel care vine pentru a-i face o surpriză gastronomică unei concurente îndrăgostite de tot ceea ce ține de viața pariziană.

Next Star Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1Next Star Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1next star12112 Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1Next Star juriu Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1Next Star 2 Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1Next Star1 Fiul unui îndrăgit artist român vrea să devină „Next Star”, diseara la Antena 1

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 2, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: