THEMEDIATHOR

Teo ar putea avea rubrici electorale în emisiunea ei. Membrii CNA despre idee: “tabloidizarea” sau “umanizarea” campaniei

Kanal D intenționează să introducă în emisiunea “Teo Show” rubrici cu caracter electoral, pe perioada campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Macovei la Tro

Reprezentanții postului au venit să ceară un punct de vedere asupra acestei chestiuni membrilor CNA. Reacțiile au fost dintre cele mai diverse.

“Nice try! Ce, acum vrem tabloidizarea campaniei electorale? Din punct-ul meu de vedere este inacceptabil”, a spus Lorand Turos.

“CNA mai nou inhibă inventivitatea televiziunilor. Eu aș spune că pot să facă acest lucru, atâta timp cât o fac cu echilibru, ar da o mica notă de umanitate acestei campanii. Eu m-aș bucura să văd așa ceva”, a spus, pe de altă parte,Christian Mititelu, un alt membru CNA.

Reprezentanții Kanal D au explicat că formatul emisiunii lui Teo n-ar avea prea mult de suferit, în timpul programului va intra un carton cu “dezbatere electorală”, iar după plecarea prezidențiabilului din platou, realizatoara revine la invitații obișnuiți.

“Candidatii intra doar in emisiuni electorale, nu facem o emisiune culinara cu un candidat, nu permite legea. Puteti sa faceti, dar nu în campanie electorala, ceea ce doriti dvs este inacceptabil si din pct-ul de vedere al intererului public si din punct de vedere al legii”, a mai spus Lorand Turos.

Pe de altă parte, Monica Gubernat a spus că decizia CNA privind desfășurarea campaniei spune că postul trebuie să transforme toată emisiunea în dezbatere electorală.

Răsvan Popescu, membru CNA:

“Nu o sa dam noi vreo aprobare în prealabil pentru un format, o sa vedem ce vor face si vom analiza. Nu putem sa le spunem ce sa faca nici sa le interzicem”

Cum sună solicitarea adresată CNA de Kanal D:

“Postul de televiziune Kanal D intenționează ca emisiunile electorale (…) să fie radiodifuzate ca “rubrici electorale” în cadrul unor programe ce sunt deja radiodifuzate pe acest post de televiziune. În consecință, aceste emisiuni urmează să nu aibă un caracter electoral de sine stătător, ci să aibă natura unor “rubrici cu conținut electoral” în cadrul emisiunilor preexistente.”

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 1, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: