THEMEDIATHOR

Robert Turcescu a spus adio burlăciei! Fostul realizator tv s-a căsătorit în secret

Robert Turcescu s-a căsătorit ieri cu iubita sa în mare secret. Cei doi au o relație de câteva luni. Fostul realizator TV a declarat că iubește, este iubit și își dorește și un copil.

robert-turcescu

Ca orice om care iubește și este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce privește viața mea de familie.“, a spus Robert Turcescu.

Robert Turcescu1 Robert Turcescu a spus adio burlăciei! Fostul realizator tv s a căsătorit în secret

Robert Turcescu a avut o relație de 10 ani cu Oana Sârbu, de care s-a despărțit în primăvară. Cei doi au împreună un băiat, pe care l-au adoptat.

Reamintim că Robert Turcescu a mărturisit că a fost colonel sub acoperire și a pus la dispoziție și câteva documente în acest sens pe blogul său.

”Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu și să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în fața lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi și vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugați-vă pentru mine și cu mine să fim iertați și izbăviți. Sunt pregătit să îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte și va fi bine! Vă cer iertare tuturor.”, a scris Turcescu pe 21 septembrie pe blogul său.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on October 1, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: