THEMEDIATHOR

Eşti talentat? Mihaela Rădulescu te aşteaptă la preselecţiile pentru Românii au talent. Tu poţi fi eroul naţional

Caravana “Românii au talent” dă startul căutărilor următorului erou naţional! Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis pornesc pe 30 septembrie în aventura căutării celui mai talentat român. Prima oprire: Brașov.

mihaela-radulescu

După ce timp de patru sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Ediția a cincea “Românii au talent” reîncepe căutările pentru noi talente autentice, pregătite să impresioneze milioane de români și gata să demonstreze că merită să fie următorul erou național.

Cel mai urmărit show de divertisment, care a atins audienţe record în istoria măsurată a televiziunii porneşte în călătoria de descoperire a talentului împreună cu un nou juriu și alături de gazdele show-ului, Smiley și Pavel Bartoș. Vor fi vizitate 7 orașe, în care sunt așteptați toți cei care consideră că au un talent special, autentic, deosebit. Spectacolul și povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primăvara anului viitor.

Primul oraș în care va poposi caravana talentelor anul acesta este Brașov, pe 30 septembrie la Hotel Kronwell, fiind urmat de Galați pe 4 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cluj-Napoca pe 8 octombrie la Hotel Belvedere, Timișoara pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova pe 20 octombrie la Teatrul Național Marin Sorescu, Chișinau pe 29 octombrie la Hotel Codru și Iași pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate audițiile din cele 7 orașe vor avea loc la ora 10:00.

“Va fi o imensă bucurie să cunosc şi sezonul acesta oameni cu totul speciali. Iar faptul că juriul va avea o formulă un pic schimbată în acest an, va fi un alt aspect inedit. Aşadar, aştept la preselecţii oameni talentaţi şi inimoşi din toată ţara, pentru că va fi o experienţă senzaţională!”, a spus Andra despre noul sezon Românii au talent.

“Vine o vreme când te prinzi că cea mai valoroasă avere e în tine, nu pe tine, în garaj sau în casă. Şi ceea ce ai în tine trebuie scos la iveală, trebuie arătat lumii, ca să devină bucurie, satisfacţie, carieră. Dacă nu te încurajează altcineva, dacă nu te susţine cu adevărat nimeni, fă singur toţi paşii spre viitorul tău. Vino şi arată-ne cine eşti cu adevărat, ce poţi şi ce vrei de la viaţă. Don’t dream it, be it!” a declarat Mihaela Rădulescu.

“La cum merg lucrurile în țara asta, singura certitudine pentru români rămâne propriul talent. Eu să fiu în locul lor n-aș ezita să-l pun în sfârșit în valoare. Veniți la preselecții! La câte oportunități s-au risipit în România, ar fi păcat să vi se piardă și talentul”, declară Andi Moisescu.

În stilul său caracteristic, Bebe Cotimanis îndrumă toţi românii talentaţi să vină la preselecţii: “Consideraţi că mă auziţi strigând cu voce tare: Români, veniţi la “Românii au talent”!”

Brio Sonores, câştigătorii sezonului patru “Românii au talent” împărtăşesc noilor concurenţi experienţa care lor le-a schimbat traiectoria: “Pentru noi, Brio Sonores, Românii au talent a fost o poartă care ne-a teleportat într-o altă dimensiune, o dimensiune a succesului, o dimensiune plină de fani, ascultători mulţi, susţinători mulţi, o dimensiune care ne-a dat încredere în noi şi în ceea ce facem, o dimensiune care ne-a demonstrat că nimic nu e imposibil şi contează doar să visezi şi să vrei foarte mult să atingi un scop, să îl vizualizezi, să te comporţi ca şi cum l-ai avea atins deja. Românii au talent ne-a arătat şi o echipă de care ne-am ataşat de la prima repetiţie, cu care am dezvoltat orice idee împreună, fiind entuziasmaţi unul mai tare ca altul, lucru care ne-a frapat şi ne-a ajutat foarte mult pe scenă. Vă iubim pe toţi, datorită vouă sufletul nostru vibrează împreună cu sufletele voastre în unison.”

Înscrierile pentru ediția a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanții sunt așteptați apoi apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei din orașe din cele șapte orașe.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile “Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul http://www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Fii eroul nostru! este mesajul cu care Pro TV îi cheamă pe români la preselecţiile celui mai tare show de divertisment şi le dă ocazia să dovedească pe scena talentului că românii au cu ce să se mândrească!

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 30, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: