THEMEDIATHOR

Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au urmarit sambata seara show-ul “Te cunosc de undeva!” la Antena 1

Opt noi transformări de senzație au pregătit Rona Hartner, Lora, Anda Adam, Maria Buză, Pepe, Jorge, Florin Ristei și CRBL pentru ediția de sâmbătă, 27 septembrie, a show-ului, iar marea câștigătoare a serii a  fost Lora și personajul său, Lauryn Hill, cel mai greu rol al său de până acum la “Te cunosc de undeva!”.

lora-te-cunosc-de-undeva-antena-1

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” a adunat în fața micilor ecrane 1.796.000 de telespectatori din toată țara în minutul de maximă audiență de la 21.44, în timp ce la ProTv se uitau doar 989.000 de telespectatori.

Emisiunea a fost lider de audiență atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivel național. Asa se face că pe întreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.28 – 23.51) o audiență medie de 8,1 puncte de rating și 18,1% cotă de piață, în timp ce ProTv inregistra 6,3 puncte de rating și 14,1% cotă de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul întregului public din Romania, cînd emisiunea difuzată de Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 7 puncte de rating și 15,9% cotă de piață, urmată de ProTv cu 6,4 puncte de rating și 14,5% cotă de piață.

Sâmbătă, Jorge a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă, ca să se transforme în Elena Gheorghe, Anda Adam a imitt-o pe Angela Similea și a cântat, extrem de emoționată, o piesă care-i e foarte dragă, “Un albastru infinit”.

CRBL a cântat în travesti și a făcut tot posibilul să asculte sfatul lui Andrei Aradits care i-a recomandat, pentru transformarea sa în Dalida, să se comporte “ca oțărăncuță care a făcut balet”, iar Maria Buză a intrat pentru câteva ore în pielea lui David Bisbal, și a încercat să fie “un Pepe mai blond căruia trebuie să-i pună în valoare cămașa”, după cum a spus același Aradits. Rona Hartner a făcut o demonstrație de step, în rolul lui Taco, iar Pepe a fost pentru o seară, încruntat și disprețuitor, precum Cris Cab.

Florin Ristei a avut de îndeplinit o misiune grea, aproape imposibilă, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, când i-a reveni sarcina să-l imite pe Fuego, sub privirile acestuia. juriu te cunosc de undeva CIFRE. Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au urmarit sambata seara show ul Te cunosc de undeva! la Antena 1concurentii te cunosc de undeva 2014 CIFRE. Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au urmarit sambata seara show ul Te cunosc de undeva! la Antena 1Te cunosc de undeva CIFRE. Aproximativ 1,8 milioane de telespectatori au urmarit sambata seara show ul Te cunosc de undeva! la Antena 1

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 29, 2014 by and tagged , , , , , , , , , .
%d bloggers like this: