THEMEDIATHOR

Ştefan Bănică jr. şi-a adus fiul la “X Factor”! Faceţi cunoştinţă cu Ştefănuţă!

stefan banica

O nouă ediţie a super show-ului „X Factor”, de la Antena 1, ia startul vinerea aceasta, de la 20:30, un episod din care nu vor lipsi emoţiile, bucuriile, surprizele, suspansul şi micile tensiuni, inevitabile într-un show de o asemenea anvergură. Cunoscut pentru eleganţa şi diplomaţia cu care tratează subiectele legate de viaţa personală, rock-starul Bănică a luat o decizie fără precedent în această săptămână la „X Factor”.

Impresionat peste măsură de povestea unui concurent greu încercat de viaţă, Ştefan Bănică a decis să i-l prezinte acestuia şi, totodată, telespectatorilor pe băiatul lui, Ştefan, aflat în culisele emisiunii, alături de tatăl său. Micuţul Ştefan este la prima sa apariţie într-un show de divertisment.

„Eu sunt un perfecţionist, exigent în profesia mea, aşa cum am fost tot timpul şi nu cred că mă voi schimba. Îmi doresc în mod real să găsesc un talent adevărat, care să facă performanţă la X Factor şi care să pornească o carieră în muzică, nu doar să participe la un concurs. Nu vreau să fiu neapărat “lupul cel rau” sau “the bad guy”, aşa cum există în tipologia juraţilor la astfel de concursuri, ci sunt eu însumi, cu exigenţele şi aşteptările mele în ceea ce-i priveşte pe concurenţi”, a declarat Ştefan Bănică.

Rock-starul a descoperit în concurentul de doar 16 ani, venit tocmai din Satu Mare un mix de sentimente, de emoţie, de sensibilitate şi bucurie greu de descris în cuvinte. „Un astfel de copil merită o şansă”, a mai completat juratul X Factor.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 25, 2014 by .
%d bloggers like this: