THEMEDIATHOR

Reactia fabuloasa a sotului Oanei Roman, la petrecerea-surpriza de ziua lui! Credea ca iese cu nevasta in oras si a ramas mut cand a vazut invitatii. S-a emotionat pana la lacrimi

oana roman si sotul

Oana Roman i-a organizat sotului ei, Marius, o petrecere surpriza azi, de ziua lui. Barbatul habar nu a avut ca i se pregateste ceva. Vezi reactia lui absolut dementiala.

Marius Elisei, sotul Oanei Roman, implineste azi 28 de ani! Barbatul a primit un pupic de la multi ani de dimineata de la fiica lui, Maria Isabela si altul de la nevasta lui Oana. Ziua parea pentru el a fi una linistita si nimic nu prevestea ca peste numai cateva ore va avea parte de o surpriza de proportii.

Ma rog, imprudenta lui, pentru ca nu te poti astepta sa ai o viata plata, fara momente WOW, cand esti casatorit cu o vedeta de televiziune care mai este si specialista in PR (oameni despre care se spune ca nu le lipseste niciodata imaginatia).

Ca atare, Oana i-a organizat din timp lui Marius, in cele mai mici detalii, o petrecere-surpriza la un local de fite din Capitala. Au fost invitati apropiati ai cuplului, insa absolut toata lumea a fost rugata sa nu sufle o vorba, astfel ca barbatul sa nu banuiasca nicio secunda ca i se pregateste ceva.

Sub pretextul ca ies la o cina linistita in oras, putin dupa ora 19.00 Oana si Marius alaturi de fiica lor, Maria Isabela, au plecat de acasa spre localul cu pricina unde asteptau cuminti invitatii. Paparazzi WOWbiz.ro au fost pe faza si au surprins fix momentul in care, socat, Marius a inteles ca i s-a intins o capcana, placuta ce-i drept.A fost extrem de emotionat si fericit in acelasi timp de cadoul-surpriza al Oanei, ba chiar a lacrimat cand pe ecranul din local a rulat un filmulet in care Oana si fiica lor ii declarau iubirea, fiecare in felul ei.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 25, 2014 by .
%d bloggers like this: