THEMEDIATHOR

Delia Matache a ajuns la cuţite cu Horia Brenciu! L-a tolerat până când….Răzbunarea blondei a fost cruntă!

juriul x factor

Viaţa alături de Ştefan Bănică Jr şi Horia Brenciu la X Factor este o suită de provocări pentru Jurata X Factor. Deşi meciurile se dau între cei doi bărbaţi, iată că şi blonda şi-a surprins colegii de pupitru cu o scenă incredibilă.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Horia Brenciu este greu de oprit atunci când începe să vorbească. A simţit-o pe propria piele Delia, care, aflată la filmările X factor şi-ar fi pierdut cumpătul.

Supărarea Deliei a pornit, se pare, de la faptul că nu avea loc să vorbească de…Brenciu. Aşa că ar fi întrebat ce poate să facă atunci la masă: să mănânce, să joace cărţi? Şi tachinarea lor a continuat minute bune, susţin persoane care au asistat la scenă. Horia a decretat că la masă se poate consuma doar cafea, apă sau ceai, aşa că a încins şi mai mult spiritele. Din fericire, cei doi juraţi au revenit la sentimente mai bune şi filmările au continuat. Deşi a susţinut că l-a iertat rapid pe Brenciu, blonda nu a putut să lase poliţa neplătită. Aşa că în momentul în care un concurent le-a adus prăjituri, ea s-a repezit să îl îndoape cu dulciuri, mai ales că era la cură de slăbire. După ce şi-au reglat conturile, juraţii au redevenit prieteni şi, drept dovadă, vor lansa împreună piesa “Inima nu vrea”, la care au filmat şi videoclip.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 25, 2014 by .
%d bloggers like this: