THEMEDIATHOR

Producătoarea Mona Segall, despre plecarea din Pro TV: „Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”

Mona Segall, fost producător la Pro TV vreme de 18 ani care a trecut în această vară la Antena 1, a vorbit într-un interviu pentru Adevărul despre plecarea de laPro TV. „A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine”, a spus Mona Segall, cea care a produs la Pro TV formate precum Românii au talent sau Vocea României.

Mona-Segall2-1024x682

Ea este și producătoarea unui nou show ce urmează să fie lansat în această seară la Antena 1, Hell`s Kitchen, în care vedete sunt cei trei foști Masterchefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Adevărul“: Cât de greu v-a fost să părăsiţi trustul la care aţi lucrat 18 ani şi în ce condiţii s-a întâmplat acest lucru?

Mona Segall: A fost greu, dar norocul meu este că sunt genul care se leagă de oameni şi nu de locuri. Acestea au fost şi condiţiile. Oamenii importanţi nu mai erau acolo, iar cei foarte importanţi au venit cu mine.

Lucraţi cu o bună parte din echipa veche. De ce este acesta un aspect atât de important pentru dumneavoastră?

Această echipă este cea mai mare realizare a mea. Şi dacă sunt mândră de ceva, sunt de faptul că am creat-o şi că fiecare dintre ei (n.r. – componenţii echipei) este probabil cel mai bun din ţară pe ceea ce face.

Cum s-au integrat fostele vedete Pro în noile formate?

Vedetele sunt vedete şi pentru fiecare dintre ele există tot timpul noi formate în care ele trebuie să se integreze. Concret, „Hell’s Kitchen“ este un reality-show în care nimeni nu joacă niciun fel de rol, nu este nevoie de vreo adaptare, toată lumea se comportă normal, de aceea cei trei chefi au fost în elementul lor.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: