THEMEDIATHOR

Dan Diaconescu nu mai poate realiza “OTV Live” la România TV! Vezi decizia CNA

Dan Diaconescu, care şi-a depus luni candidatura la alegerile prezidenţiale, nu mai poate realiza programul “OTV  Live” la România TV, întrucât legislaţia audiovizualului nu îi permite acest lucru, televiziunea urmând să difuzeze în locul acestuia ştiri şi emisiuni în reluare, informeaza Mediafax.

Roxana Niculescu, directorul de programe al România TV, a declarat că televiziunea va respecta legislaţia audiovizualului în cazul lui  Dan Diaconescu.

“Vom respecta legea şi decizia CNA. Odată cu campania electorală şi cu eventuala candidatură a lui Dan Diaconescu, România TV va difuza jurnale de ştiri şi emisiuni în reluare în timpul nopţii”, a spus Roxana Niculescu.

România TV nu a modificat încă programul din această săptămână publicat pe site-ul său. Astfel, potrivit site-ului România TV, “OTV Live” cu Dan Diaconescu este difuzat în această săptămână zilnic, între orele 00.10 – 06.00.

Potrivit articolului 68 din Codul audiovizualului, “radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de ştiri şi dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care deţin funcţii sau demnităţi publice ori purtători de cuvânt ai instituţiilor publice, precum şi de persoane desemnate public să candideze sau care şi-au anunţat public intenţia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidenţiale”.Dan Diaconescu serialul Elodia Dan Diaconescu nu mai poate realiza OTV Live la România TV! Vezi decizia CNAdan diaconescu otv live Dan Diaconescu nu mai poate realiza OTV Live la România TV! Vezi decizia CNADan Diaconescu Direct OTV Romania TV 9 Dan Diaconescu nu mai poate realiza OTV Live la România TV! Vezi decizia CNA

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: