THEMEDIATHOR

Claudia Cream vorbeste despre viata pe care a dus-o in America! “Nu am simtit niciodata despartirea…”

creamDupa ce a disparut o perioada din showbiz-ul autohton, Claudia Pavel, cunoscuta si sub numele de Cream, a hotarat sa se intoarca in tara si sa revina in muzica. Bruneta a povestit si despre viata ei departe de casa.

Dupa ce a disparut o perioada din showbiz-ul autohton, Claudia Pavel, cunoscuta si sub numele de Cream, a hotarat sa se intoarca in tara si sa revina in muzica. Bruneta a povestit si despre viata ei departe de casa.

“Am un copil, am devenit mama. Am avut nevoie de aceasta pauza pentru ca a trebuit sa ma dedic copilului meu. Multumesc lui Dumnezeu ca am avut sansa asta. Am plecat peste Ocean sa-mi gasesc iubirea. Mi-am gasit jumatatea. Si am gasit-o nu atat in logodnicul meu, ci in copilul meu. Se implica foarte mult si ma ajuta foarte mult in cresterea fiului nostru. Datorita faptului ca mi-am facut o familie acolo, nu am simtit niciodata despartirea. Pentru ca am avut aproape oamenii la care tin, in afara de parintii mei, m-a ajutat foarte mult”, a declarat Cream pentru o emisiune TV.

Copilul a invatat doua limbi

Faptul ca tatal lui este din Statele Unite, iar mama romanca, face ca micutul Noah sa invete simultan doua limbi straine.

Pentru ca au locuit in America, este mai usor ca solista sa vorbeaca limba engleza, insa rudele ei au facut tot posibilul ca micutul sa nu ramana in urma cu limba romana. Atat sora, cat si parintii cantaretei au petrecut tot mai mult timp cu Noah, castigatoare iesind bineinteles sora Claudiei, care este si nasa de botez.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by .
%d bloggers like this: