THEMEDIATHOR

Anna Lesko vorbeste pentru prima data despre tatal copilului ei! Uite ce spune artista si despre relatia cu soacra

anna lesko

A anuntat ca este gravida abia atunci cand era in a saptea luna de sarcina, a nascut si a demonstrat ca isi poate urma cariera fara ajutorul unei bone. Cu toate acestea, Anna Lesko a “uitat” de cele mai multe ori sa vorbeasca despre tatal lui Adam.

De aceasta data, insa, Anna Lesko a vorbit deschis despre viata ei de cand are un copil si a explicat cum impaca muzica si rolul de mama. Cantareata il ia dese ori pe micutul sau cu ea in concerte, iar atunci cand asta nu este posibil, il lasa pe Adam in grija… soacrei.

Chiar daca a evitat subiectul “tatal lui Adam” pana acum, iata ca artista vorbeste despre ea si DJ Vinnie, pe numele sau real Adrian Nenita. Atat acesta cat si mama lui, Ecaterina, o sprijina pe cat posibil pe artista in ingrijirea bebelusului.

“Cand suntem in concerte, ne ajuta mama lui Adrian, Ecaterina, caruia ii multumim foarte mult pe aceasta cale! Este o draguta! Cand o sa vina al doilea copil, imi iau o bona. Doarme asa de bine! Bine e un copil al unui cuplu de artisti, e clar! Mamele care vor auzi asa ceva vor spune ca nu se poate asta! Il culc la 12, se trezeste la 9, apoi ia masa si doarme din nou.”, a declarat Anna Lesko pentru o emisiune TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 23, 2014 by .
%d bloggers like this: