THEMEDIATHOR

TURCESCU: “Am fost locotenent colonel sub acoperire”. Robert Turcescu, mărturisire în direct la B 1: “Documentele sunt reale. De mâine nu mai fac emisiunea”

Mesajul postat azi de Robert Turcescu pe blogul lui, în care declara că a fost locotenent colonel sub acoperire, au fost clarificate în direct la B1, la emisiunea Sorinei Matei: “Documentele sunt adevărate”.

Turcescu-Livret-Bun-1

Robert Turcescu a confirmat datele pe care le-a postat pe blog și a punctat că, de mâine, nu va mai realiza emisiunea de la B1. După jumătate de oră, turcescu a plecat din studio, fără să răspundă întrebărilor celor din studio.

Astăzi, Robert Turcescu a publicat pe blog un text cu titlul Mărturisire și spovedanie. Ziaristul a postat copia ale unui livret militar cu fotografia lui și două ștate de plată pe care scrie că sunt “sumele de bani pe care le-am primit”.

Livretul militar menționează că Robert Turcescu a fost avansat în 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B. Hotnews.ro scrie că acesta este indicativul Direcției personal și mobilizare din Statul Major General, Bucuresti.

Textul lui Turcescu:

“Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!”

Turcescu Livret Bun 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 22, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: