THEMEDIATHOR

Cronica Cârcotaşilor, cel mai urmărit program de divertisment

Debutul noului sezon al celei mai longevive emisiuni de umor a dus PrimaTV pe locul 3 în intervalul 20:30 – 22:30, pe segmentul comercial.

Cronica-Carcotasilor

Cu noi prezentatori, Ioana Petric şi Alex Bogdan, Cronica Cârcotaşilor a debutat în noul sezon pe primul loc în rândul emisiunilor de divertisment, iar Prima TV s-a clasat pe locul 3 în intervalul 20:30 – 22:30. La bătaie cu KidSing, de pe Kanal D, cea mai longevivă emisiune de umor din România a avut 450.000 de telespectatori pe minut, pe segmentul comercial, urban 18-49.

Prima emisiune din noul sezon a avut o cotă de piaţă de 7,1 pe segmentul comercial, faţă de 6,4 cât a reuşit a doua ediţie a emisiunii KidSing, difuzată de Kanal D.

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21:08, nu mai puţin de 600.000 de telespectatori din mediul urban, cu vârste între 18 şi 49 de ani, urmărind Cronica Cârcotaşilor, cota de piaţă fiind de 11,8%.

Diferenţa dintre cele două emisiuni de divertisment a fost mult mai clară pe segmentul urban 15-44. Cronica Cârcotaşilor a avut cu peste 100.000 de telespectatori pe minut în plus faţă de emisiunea difuzată de Kanal D şi o cotă de piaţă de 8%, faţă de 5,8 a concurentului direct, KidSing.

Cronica Cârcotaşilor şi-a păstrat rubricile consacrate în cei 14 ani de la debut, Top Ruşinică, Vocea României şi Hrubaru, dar a adus şi personaje  şi rubrici noi: Ambanovici & Nambanovici, România Pitorească.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 19, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: