THEMEDIATHOR

Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile

Cel mai asteptat show de televiziune incepe astazi de la ora 20:30, in premiera la Pro TV.

vocea-romaniei

PRO TV își surprinde din nou telespectatorii cu o porție dublă de divertisment! Mai așteptată decât un blockbuster, mai intensă decât orice, creează discuții mai ceva ca un mare derby de fotbal, cea mai bună competiție a vocilor, debutează marți, 16 septembrie de la 20:30 cu un episod surpriză în exclusivitate!

Suspansul și emoția încep să își facă simțită prezența, nerăbdarea concurenților și entuziasmul antrenorilor, dar mai ales carisma lui Pavel nu mai pot astepta! Momente cheie se vor dezlănțui pe micile ecrane și vor dezvălui atmosfera emisiunii, într-un decor nou, o echipă nouă de producție și antrenori plini de energie, hotărâți să selecteze cei mai buni concurenți cu care să ajungă la trofeul Vocea României.

De vineri, 19 septembrie, de la ora 20:30, emoțiile audițiilor pe nevăzute se continuă în episodul doi, iar deciziile antrenorilor încep să prindă greutate, bătălia fiind din ce în ce mai aprigă pe vocile care întorc scaunele.

Doar în această săptămână se vor difuza în exclusivitate primele două episoade Vocea României, urmând ca din 26 septembrie să revină la programul ințial – dacă este vineri este Vocea României!

Toată România este invitată în primul rând la cel mai mare concert al țării care va începe din 16 septembrie și va răsuna în fiecare vineri seara până în decembrie! gala live vocea romaniei Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile?smiley vocea romaniei e1382095653370 Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile?vocea romaniei concurentii auditiile pe nevazute5 e1381756044145 Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile?Vocea Romaniei auditii 2 Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile?vocea romaniei sezon 3 pro tv 7 Astazi are loc marea premiera VOCEA ROMANIEI la Pro TV. Care sunt noutatile?

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 16, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: