THEMEDIATHOR

Un nou sezon al show-ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrie

Copiii românilor sunt extraordinari, de asta se vor convinge din nou fanii emisiunii „Next Star”, care va reveni pe 16 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu cel de-al patrulea sezon.

JURIU-NEXT-STAR

Pe lângă talentele pe care le prezentăm, în emisiune continuăm să construim amintiri pentru concurenți. În propriile lor Amintiri din copilărie, Next Star va fi o pagină frumoasă”, a declarat Dan Negru, prezentatorul show-ului.

            Pe tot parcursul sezonului, zeci de copii care au înțeles de mici că un talent trebuie întreținut cu foarte multă muncă vor prezenta acrobații spectaculoase, numere de karate pe muzică, beatbox, un belly dance total surprinzător și electro dance. Nelipsite, vor fi, bineînțeles, scenetele, coregrafiile și momentele muzicale..

Next Star craciun Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieLaurentiu Reghecampf Next Star Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieNext Star juriu Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieflorin piersic next star Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieAntena1 130514 Next Star3 Finala Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieNext Star Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrieNext Star Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrienext star connect r Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrienext star 21 Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrienext star11 Un nou sezon al show ului „Next Star” începe la Antena 1 pe 16 septembrie

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 15, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: