THEMEDIATHOR

Ştefan Bănică se relaxează într-un mod inedit în pauzele de filmare

Cu doar zece zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică aşteaptă cu nerăbdare să pornească alături de telespectatori în spectacolul căutarii celor mai talentaţi concurenţi.

Stefan-BANICA-Foto_Mihai-Stetcu

Zilele de audiţii, desfăşurate la Palatul Copiilor din Bucureşti au adus în faţa celor trei juraţi sute de oameni convinşi că au factorul X, astfel că Delia, Ştefan şi Horia au încercat să profite din plin de scurtele pauze pentru a se relaxa şi a-şi încărca bateriile pentru restul zilei. Rock-starul Bănică a preferat ca în pauze să se destindă cântând la pian, astfel că echipa de producţie a emisiunii i-a adus artistului un astfel de instrument muzical în cabina sa.

Cu Ştefan Bănică, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi showmanul Brenciu, telespectatorii se vor putea întâlni începând de vineri, 19 septembrie, de la 20:30, în marea premieră X Factor, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 12, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: