THEMEDIATHOR

Sezonul 31 „Cronica Cârcotaşilor” vine cu noutăți: prezentatori, actori și momente inedite

La aproape 15 ani de la prima ediţie, „Cronica Cârcotaşilor” priveşte înainte cu încredere, aşa cum se uită în urmă cu mândrie. Emisiunea a adunat 30 de sezoane şi se pregăteşte de încă unul, programat să înceapă, miercuri, 17 septembrie, la Prima TV.

poza-grup-Cronica-Carcotasilor

Până la premiera cu noi prezentatori, fierberea cea mare este pe Facebook. Pe http://www.facebook.com/Carcotasii , cei care iubesc show-ul nu doar că-şi dau cu părerea despre cine vine la Cronică, ba chiar se autopropun! Cu aplicaţia “Ghici cine vine la Cronică!”, fanii se aşează la pupitrul emisiunii împreună cu prietenul de la scara blocului, cu iubita sau soţia din domiciliu sau… cu soacra pe care o doreşte la domiciliu. Al ei, fireşte.

Noul sezon al “Cronicii Cârcotaşilor” are actori noi, momente noi, dar păstrează şi ingredientele care au dat gust satirei în toţi aceşti ani. Top Ruşinică, Vocea Poporului, Bâlbele TV vor continua să facă parte din cea mai longevivă emisiune de umor din România. De asemenea, Bebeluşele vor fi însoţite de binecunoscutele personaje care au strâns telespectatorii în faţa micului ecran.

“Cronica Cârcotaşilor” merge mai departe, precum o serie cinematografică de succes: cu eroi iubiţi, în aventuri care ţin publicul în priză, atent la felul în care evoluează povestea. Depănăm amintiri, salutăm noi veniri, râdem în hohote, cu aplauze-n ropote, de miercuri, 17 septembrie, numai la Prima TV!

Până la jocul frumos din platou, ne întâlnim pe Facebook, unde, în joacă, încercăm să rezolvăm o dilemă: “Ghici cine vine la Cronică!”.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 11, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: