THEMEDIATHOR

Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1

„Nu mi-e frică de nimic”, spune ferm Vladimir Drăghia, cel care își va testa aptitudinile în cel mai longeviv format de dans din lume, „Dansează printre vise”, difuzat în această toamnă de Antena 1. „Acest proiect reprezintă ocazia de a învăța ceva nou, ocazia de a cunoaște oameni, de a mă cunoaște mai bine”, a mărturisit actorul, care va putea astfel să își dezvolte latura sensibilă, dezvăluită în volumul de poezii „Dragoste n-are plural”, și pe ringul de dans.

Stilul de viață sănătos și faptul că practică sport de peste 10 ani sunt atuurile pe care Vladimir mizează că va ajunge cât mai departe în această competiție, care se anunță a fi una foarte dură. „Am făcut 12 ani de înot. De 10 ani merg regulat la antrenamente, alerg și fac muay thay. Sunt sigur că anii aceștia de sport mi-au dezvoltat motricitatea. Dacă acest lucru constituie un avantaj, este un avantaj pe care îl merit cu prisosință, pentru că am muncit din greu, ani întregi, pentru el”, a mai declarat Vladimir, careDansează printre vise în această toamnă, la Antena 1.

Vladimir Draghia023 Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1Vladimir Draghia025 5 Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1Vladimir Draghia028 4 Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1Vladimir Draghia021 21 e1329640475292 Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1Vladimir Draghia025 51 Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”, la Antena 1

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 9, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: