THEMEDIATHOR

Carmen Brumă, fotografie de senzație în apa mării

Carmen Brumă a oferit, vineri, o replică senzațională celor care se declară nemulțumiți că nu este mult mai atentă cu coafura sa. 

 carmen_bruma_93397000

Modul ales de Carmen Brumă pentru a răspunde criticilor i-a încântat însă pe fanii săi: a postat o fotografie realizată la mare.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Carmen Brumă, cu părul lăsat liber pe umeri și afișând un corp de invidiat pentru o tânără care a devenit mămică în urmă cu doar câteva luni, pare că aleargă prin apa mării.

“Pentru cei care-mi spun ” fa-ti si tu ceva la par…!” Asa e bineee ???”, este mesajul transmis de Carmen Brumă, care însoțește fotografia postată în urmă cu mai puțin de o  oră.

“E perfect oricum! Hahaha”, “Perfect! Si cu el in vint tot frumoasa esti”, “tu ai un par foarte frumos.Cei care-ti zic sa -i faci ceva,iti zic din invidie”, “Coafura rezista:))” sunt doar câteva dintre comentariile pe care Carmen Brumă le-a primit de la fanii săi. 

În urmă cu puţin timp, Carmen Brumă, partenera lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, a născut un băieţel perfect sănătos. 

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 9, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: