THEMEDIATHOR

Mircea Badea: E nasol ca Narcisa Iorga să fie colegă de dosar cu Hrebenciuc

Mircea Badea nu a scăpat ocazia de a comenta decizia procurorilor DNA de a o pune sub acuzare pe  Narcisa Iorga de la CNA.

 badea_71781800

Mircea Badea a arătat că “e destul de rău ca stâlpul moralităţii din CNA să fie colegă de dosar cu demonul răului total”, comentând astfel începerea urmăririi penale a Narcisei Iorga în dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

“Doamna Narcisa Iorga este urmărită penal. Cred că e destul de nasol, dacă e să o iau pe direcţia propagandei băsiste, ca stâlpul moralităţii din CNA şi din societate, (…) că dânsa scria scrisori despre ce e bine şi ce e rău în societate, să fie colegă de dosar cu domnul Hrebenciuc”, a spus Mircea Badea, la Antena 3.

 

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, este urmărită penal pentru instigare la infracţiunea de folosire a influenţei în dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor ar fi intervenit pe lângă mai mulţi membri ai CNA pentru a-l ajuta pe primarul Gheorghe Ştefan să obţină prelungirea licenţei postului Giga TV deţinut de acesta.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 5, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: