THEMEDIATHOR

Juratii X Factor. Brenciu, către Delia: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi”

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, diva Delia şi showman-ul Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical. „INIMA NU VREA” este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

brenciu-si-delia-x-factor

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat <<Bă dacă spun vreo prostie mă plesneşte…>> sau <<vezi ce spui că s-ar putea să te tragă de urechi…>> Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie – <<Inima nu vrea, să se taie maioneza>>, a mai glumit showman-ul Brenciu. Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, la cel mai nou sezon X Factor- mai mult decât voce, la Antena 1.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 4, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: