THEMEDIATHOR

Uite cum a fost impresionata Andreea Mantea de castigatorul de la Burlacita

Andreea Mantea si Cristi Mitrea traiesc o poveste frumoasa de dragoste, dar spun ca inceputul lor a fost extrem de greu din cauza ca erau nevoiti sa se asunda.

media_140958684627067000

“Ne-a fost foarte greu sa ne ascundem pana la finalul emisiunii. Filmarile s-au terminat inainte de difuzarea finalei si ne-a fost greu sa nu iesim impreuna la evenimente, sa nu povestim nimic.”, a spus Andreea Mantea.

“Eu n-am crezut ca o sa rezistam. Mi-am dat seama in timp ca e usor sa interactionezi cu ea si mi-a lasat o impresie placuta.”, a spus el despre momentul cand a aflat ca Andreea Mantea este “Burlacita”.

Se pare ca intre ei doi a fost un fel de “dragoste la prima vedere”. “L-am ochit din prima pe Cristi. Am observat cainele si, cum sunt eu iubitoare de animale, m-a atras. Inca din prima seara am inceput sa simt ceva pentru Cristi. Inca din primul moment, cand am stat de vorba, el zambea, fata de ceilalti concurenti care vorbeau asa sec cu mine. Cristi a fost foarte haios si m-a facut pentru cateva minute sa uit de frig, de durerea de spate, de tot ce se intampla acolo.”, a spus Andreea despre momentele in care l-a cunoscut pe Cristi.

Simona Gherghe a fost si mai curioasa si a intrebat de data nuntii, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. “Momentan ne traim povestea asta de dragoste si vedem ce o sa urmeaza.”, a spus Cristi despre casatorie.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 2, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: