THEMEDIATHOR

Moise Guran revine la TVR 1 intr-un nou sezon Biziday

Din 1 septembrie, cele mai importante evenimente economice ale zilei sunt analizate şi comentate de Moise Guran, de luni până joi, începând cu ora 22.15.

Moise-Guran_9313

Alături de talk-show-ul Vorbeşte liber! şi de emisiunea de autor Starea naţiei, intervalul de prime-time de luni până joi de la TVR 1 se completează, din 1 septembrie, cu mult aşteptata Biziday, realizată şi prezentată de Moise Guran. Emisiunea va fi difuzată din acest sezon mai devreme, la ora 22.15, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„În vara asta am bătut România în lung şi-n lat, am filmat mult pentru Clubul celor care muncesc în România şi ne-am pregătit pentru noul sezon Biziday. La fel ca până acum, şi în acest sezon vom aborda subiecte pe teme de muncă, job-uri, preţuri – lucruri importante pentru cei care ne urmăresc”, afirmă realizatorul. În ceea ce priveşte ora de difuzare a emisiunii, Moise Guran are un comentariu caracteristic: „Sunt bucuros că emisiunea va fi şi mai accesibilă din această toamnă, faţă de sezonul trecut. Acum, cei care se trezesc dimineaţa devreme, să plece la muncă, vor adormi după Biziday, nu înaintea ei…”

Moise Guran se întoarce din 1 septembrie pe micul ecran cu cele mai importante evenimente economice ale zilei, interne şi externe, la Biziday. Jurnalistul face turul ultimelor 24 de ore ale planetei, adună informaţiile economice, le selectează, le pune în context şi le asamblează, pentru ca la finalul zilei să spună totul în 45 de minute, într-o emisiune care te ajută, dar nu te face mai deştept! În fiecare zi, de luni până joi, de la 22.15, Biziday cu Moise Guran pune în lumina reflectoarelor acele subiecte majore, sociale şi politice, cu impact asupra climatului economic din ţară şi din lume.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 1, 2014 by and tagged , , .
%d bloggers like this: