THEMEDIATHOR

Primele declaratii ale Cristinei Siscanu si Mircea Solcanu dupa anuntul ca vor prezenta matinanul Kanal D

Cristina Siscanu si Mircea Solcanu fac diminetile frumoase, la Kanal D!

Cristina Siscanu si Mircea Solcanu sunt noii prezentatori ai emisiunii “Draga mea prietena”, ce incepe luni, 1 septembrie, la ora 10.00, la Kanal D.  Cel mai nou cuplu in televiziune va oferi publicului informatie proaspata, sfaturi utile si doza de umor si energie necesare pentru a incepe o noua zi in conditii ideale. 

Cristina-Siscanu-si-Mircea-Solcanu_Draga-mea-prietena_Kanal-D

Emisiunea “Draga mea prietena” revine pe micile ecrane cu un continut diversificat, ce acopera o gama larga de preocupari din zona de lifestyle, medicina, terapii alternative, arta culinara, parenting, moda, hobby-uri.  Nu vor lipsi invitatii care au povesti interesante de spus, iar platoul emisiunii “Draga mea prietena” va fi deschis tuturor artistilor iubiti de publicul din Romania.

Eu si Mircea pornim intr-o aventura fabuloasa pe un tronson avid de noutati, senzational de prima mana si povesti in care fiecare telespectator se se poata regasi. Umorul, spectacolul, stirile fierbinti si informatiile utile vor fi la ordinea zilei. Nu ne sunt straine nici barfele nevinovate si atat de omenesti. Vom trage cu ochiul si in viata vedetelor si vom veni cu dezvaluiri in premiera despre acestea ”, a spus Cristina Siscanu.

Dupa o pauza de 7 luni abia astept sa ma reintalnesc cu publicul si cu profesia mea. Ma regasesc in acest format, in abordarea lejera, fresh, fara incrancenare asupra tuturor aspectelor vietii. Imi place sa impartasesc experiente cu cei care ne privesc de acasa”, a spus Mircea Solcanu.

Nu ratati, din 1 septembrie, emisiunea “Draga mea prietena”, prezentata de Cristina Siscanu si Mircea Solcanu, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10.00, la Kanal D!

 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 29, 2014 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: