THEMEDIATHOR

Mondenul Alex Bogdan va prezenta Cronica Carcotasilor la Prima TV

Actorul Alex Bogdan va fi noul prezentator al emisiunii “Cronica Carcotasilor” de la Prima TV, alaturi de simpaticul “monden” la masa Cronicii va fi si una din bebeluse, au declarat surse apropiate echipei de productie pentru RADAR DE MEDIA.

ALEX-BOGDAN-mondenii

Emisiunea va debuta in noul sezon in data de 19 septembrie 2014 si va veni cu noutati in ceea ce priveste formatul dar si personaje noi. Serban Huidu va fi in continuare producatorul emisiunii, iar dupa nenumarate castinguri acesta impreuna cu echipa de productie l-au ales pe Alex Bogdan de la Mondenii ca fiind prezentatorul principal al emisiunii “Cronica Carcotasilor”.

Show-ul Cronica Carcotasilor, unul dintre cele mai longevive si de succes emisiuni TV din Romania a fost prezentata in ultimii ani de Mihai Gainusa si Codrut Keghes (Dezbracatu’) care vor prezenta din toamna emisiunea “Cusurgiii” la Prima TV, unde RADAR DE MEDIA a scris aici.

In noua echipa “Cusurgiii” va face parte si Marius Popa, membru din formatia “Jukebox” sau “Spin”.

“Cusurgiii este pentru mine o frumoasă provocare care mă scoate din zona de confort, propunerea neaşteptată a lui Mişu venind exact în momentul în care voiam să fac un upgrade din punct de vedere profesional. Nimic nu   este întâmplător, nu? Mă bucur nespus că îi întâlnesc şi că lucrez din nou cu vechii mei prieteni şi colegi de platou, Mişu, Codruţ, Tavi şi Oana! Mă simt ca o oală sub presiune! O presiune bună, internă şi creativă, evident!” spune Marius, pe care îl veţi vedea din această toamnă, din nou la Prima TV.

Cronica Cârcotașilor este o emisiune de televiziune săptămânală, satirică, difuzată pe postul Prima TV. Ultimii prezentatorii ai show-ului au fost  Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, care l-a înlocuit pe inițiatorul acestei emisiuni, Șerban Huidu. Cronica Cârcotașilor ridiculizează celebritățile românești, expunându-le stupiditatea, ipocrizia sau greșelile gramaticale difuzate la TV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: