THEMEDIATHOR

Horia Brenciu, aniversat într-un stil inedit de TVR

 Inepuizabilul Horia Brenciu împlineşte astăzi 42 de ani, iar TVR îi urează “La mulţi ani!” într-un mod inedit.

horia_brenciu_13989800

Horia Brenciu, interpret, actor, entertainer, prezentator tv în România, își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar evenimentul nu a fost trecut cu vederea de TVR, postul unde Brenciu a marcat emoționat prima sa apariție în postura de prezentator TV. 

“Haideţi să-l blocăm pe HORIA BRENCIU 🙂 La mulţi ani!”, este mesajul pe care TVR l-a adresat fanilor lui Horia Brenciu, care însoțește și o înregistrare de arhivă de la lansarea episodului-pilot al concursului de cultură generală Robingo, realizat de Doru Dumitrescu. Emisiunea debuta în urmă cu 21 de ani, pe 3 octombrie 1993, la TVR1, iar primii concurenți erau angajați ai Televiziunii Naționale de la redacția “Jocuri și Concursuri”. 

„Aș vrea întâi să vii prezint…pentru început pe cei trei concurenți care au dorit să participe la această ediție. Să-i invităm în aplauzele dumneavoastră”, au fost primele cuvinte ale lui Horia Brenciu în rol de prezentator TV.

Într-un interviu pentru Jurnalul Național, Horia Brenciu afirma: “Cred că sunt tipul căruia i-ar plăcea ca anul să aibă ceva mai mult de 365 de zile… Niciodată nu-mi ajunge timpul să-i mulţumesc pe toţi. Iar dacă mi se întâmplă cumva să stau degeaba, aud timpul cum trece pe lângă mine şi mă enervez îngrozitor! (…) Nu ştiu dacă sunt un as în materie de muzică. N-am vocea lui Pavarotti şi nici măcar un abdomen cu ceva pătrăţele… Nu mă pot mândri cu zeci de albume, chiar dacă traseul meu artistic depăşeşte 20 ani. Am trecut prin mai multe forme de «agregare» artistică şi ele m-au învăţat un lucru important şi anume să-mi iubesc publicul. (…) Niciodată nu eşti pregătit pentru ce-ţi rezervă viaţa, deşi îţi place să crezi că nimic nu poate să-ţi stea în cale. În final, tot ceea ce speri este c-ai luat decizia cea mai bună, decizie pe care, oricum, tot el, timpul ţi-o va breveta sau nu, în cele din urmă.

E la nave va…”, a conchis artistul.

http://www.youtube.com/watch?v=2diKpzN9_Q4

De asemenea, Horia Brenciu nu și-a uitat nici fanii virtuali, cărora le-a adresat un mesaj din inimă pe Facebook:

“Astazi e ziua mea. Implinesc putin peste 20 de ani… Tata mi-a spus odata ca de ziua ta e frumos sa faci cadouri. Ma conformez si va ofer cu drag filmul de mai jos cu toate consecintele lui. Toamna asta cadoul meu pentru voi e un album nou! Vreti si puțin tort?”

http://www.youtube.com/watch?v=vdk8xMfGW9Y

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 29, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: