THEMEDIATHOR

Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziți!

Au priviri dure, comentarii acide și pretenții exigente atunci când vine vorba de bucătărie. Cu toate acestea, cei trei chefi care pot fi urmăriți din această toamnă la Antena 1 în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, recunosc că pot fi îmblânziți.hk2

Cine-i șeful lui chef Bontea? ”Cu siguranță Miruna, fiica mea”, recunoaște acesta. Fetița temutului jurat este cea care îi topește inima și reușește să îl convingă de fiecare dată cu privirea sa caldă, după cum admite însuși cunoscutul bucătar. ”Mi s-a întâmplat nu doar o dată să fiu convins de ea să fac ceva ce inițial refuzasem categoric. De exemplu, Miruna a fost cea care m-a convins să îl iau pe Snoop, cățelul nostru. Ani de zile am refuzat să iau un cățel, deși copiii tot insistau, pentru că știam că e o responsabilitate. Ei bine, Miruna a fost cea care a insistat atât de mult, încât până la urmă am cumpărat un Beaggle. L-am adus acasă într-o seară în care ea era bolnăvioară, cred că tot Universul a conspirat împotriva mea atunci. Nu îi rezist fetiței mele, ea știe mereu cum să mă ia, eu fac pe durul, ea nu se lasă și face ce face și mă convinge cu ochii ei superbi”, povestește Sorin.

La rândul lui, Florin Dumitrescu se declară un „învins” în fața fetelor sale – fetița sa, Ava, și soția, Cristina. ”Recunosc că fetele mele sunt cele care mă “îmblânzesc” de fiecare dată, nu le pot rezista. Uite, ca să dau un exemplu, Cristina este cea care reușește să mă deturneze de la avântul pe care îl prind când e vorba de mâncare. Dacă ar fi după mine, aș mânca numai grăsimi sau preparate gătite cu unt. Cristina nu e genul care să îmi interzică să mănânc, dar întotdeauna reușește să îmi explice că trebuie să am anumite limite, pentru că mă îngraș ușor, mereu știe ce să-mi spună ca să mă determine să pun frână. Ea e cea care mă ajută cu “dependența” mea de mâncare”, povestește chef Dumitrescu.

Un burlac convins, chef Scărlătescu face notă discordantă cu ceilalți doi colegi ai săi și declară că nu are niciun șef. Deși recunoaște că se topește în fața copiilor, Cătălin crede că deocamdaă nu și-a găsit nașul: “Șeful la mine acasă sunt… eu! Nu există nimeni care să fie șeful meu, niciunde!”, spune acesta categoric.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 22, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: