THEMEDIATHOR

Cătălin Bordea, Cătălin Botezatu şi Cătălin Moroşanu, invitații lui Dan Negru la “Te pui cu Blondele?”

Cătălin Bordea povesteşte de ce a fost crescut de bunica lui

Co-prezentatorul „Un show păcătos”, Cătălin Bordea, este unul dintre cele mai amuzante şi vesele personaje din peisajul mass-media. Este mereu glumeţ şi cu zâmbetul pe buze şi n-ai putea zice că ascunde o poveste de viaţă impresionantă.

Morosanu-Botezatu-Bordea

Actorul a fost părăsit de tatăl său într-un autobuz, la vârsta de doi ani. Chiar el a mărturisit asta, la „Te pui cu blondele?”: „Am avut noroc că m-a găsit bunica, întâmplător, la câteva staţii distanţă. Tata nici măcar nu mi-a lăsat bilet, dacă mă prindea controlorul?”, povesteşte Cătălin Bordea care nu-şi pierde umorul nici când dezvăluie unul dintre cele mai sensibile momente din viaţa lui.

Aşa se face că Bordea a fost crescut de bunica sa, persoană foarte importantă şi specială în viaţa lui, după cum el a mărturisit de nenumărate ori: „Mamaia este cea care m-a crescut. Ea mi-a fost mamă şi tată şi m-a învăţat că trebuie să trec cu zâmbetul pe buze peste toate greutăţile vieţii”, povesteşte emoţionat Cătălin. În semn de recunoştinţă şi ca dovadă a dragostei faţă de ea, co-prezentatorul „Un show păcătos” şi-a tatuat portretul bunicii sale pe antebraţ.

Bordea şi-a mai văzut tatăl o singură dată, la 12 ani. Mai multe detalii despre povestea lui vor putea fi aflate în ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Te pui cu blondele?” în care alături de Bordea vor veni în platou Cătălin Botezatu şi Cătălin Moroşanu. Tot atunci, Cătălin Bordea a avut parte de o surpriză de proporţii.

Cătălin Moroşanu şi-a cunoscut soţia pe internet

 Se spune că fiecare poveste de dragoste e frumoasă, unică, specială în felul ei, însă Cătălin Moroșanu chiar se poate lăuda cu una rupta parcă din filme. Invitat la „Te pui cu blondele?”, acesta i-a povestit lui Dan Negru cum a început povestea sa de dragoste cu cea care avea să-i devină soție. „Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, povesteşte Moroşanu.

Se pare că destinul nu i-a adus întâmplător pe acelaşi drum, cei doi fiind parcă făcuți unul pentru celălalt. Căsătoriţi de 12 ani, Cătălin Moroșanu și soția lui se pot lăuda cu o căsnicie de invidiat. Mai multe detalii despre relaţia lor telespectatorii Antena 1 vor putea afla miercuri, de la 20:30, la „Te pui cu blondele?”, când lui Moroșanu i se vor alătura alți doi tizi, Botezatu și Bordea.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 21, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: