THEMEDIATHOR

Prima TV lanseaza inca doua jurnale de stiri cu Livia Graur

Din 18 august, Prima TV triplează numărul jurnalelor de ştiri. Pe lângă Focus 18, principala emisiune informativă a zilei, telespectatorii vor putea urmări de luni până vineri încă două ediţii, la ora 14.00 şi la ora 16:30.Livia-Graur-3

Prezentatoarea celor două noi jurnale este Livia Graur, care a schimbat hărţile de la Meteo cu pupitrul ştirilor.

„Sunt foarte bucuroasă că, după Meteo, am ocazia sa mă alătur echipei Focus. Cele două jurnale, de la 14.00 şi de la 16.30, au un format nou, fresh, cu o grafică spectaculoasă şi au fost create special pentru telespectatorii care îşi doresc să afle mai devreme informaţiile. De asemenea, un alt proiect care debutează astăzi este “Focus în 60 de secunde”. Vor fi trei intervenţii în fiecare zi la 20.00, 21.00 şi 22.00, în care cele mai importante evenimente ale zilei sunt prezentate sintetizat. Este o premieră în Romania şi sunt încântată ca mi s-a oferit ocazia sa iau parte la acest proiect”, spune Livia.

La Focus 18, telespectatorii vor putea urmări atât materiale în exclusivitate, cât şi rubrici dedicate sau reportaje speciale. Însoţit de o grafică mult mai dinamică, în acord cu actualul conţinut al ştirilor, Focus va fi prezentat, de luni până joi, de Melania Medeleanu. De vineri până duminică, la pupitrul ştirilor Focus o veţi putea urmări peMagda Vasiliu.

Reporterii Prima TV vă vor oferi, în fiecare zi a săptămânii, rubrici permanente din diverse domenii. Fiecare rubrică va conţine cele mai detaliate informaţii despre sănătate (Sănătatea Ta), protecţia personală şi a familiei (Siguranţa Ta), credite şi taxe (Banii Tăi), călătorii (Unde fugim de acasă) şi timp liber (Party Time si cooking). De asemenea, la Focus îşi vor face loc poveştile semenilor noştri cu destine ca-n filme (Români de succes) şi imagini senzaţionale, devenite virale pe internet (Real TV).

Aşadar, nu pierdeţi jurnalele Focus, într-o nouă prezentare, de la ora 14:00, 16:30 şi 18:00 şi Focus în 60 de secunde la 20:00, 21:00 şi 22:00, numai la Prima TV.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 20, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: