THEMEDIATHOR

Iohannis: Ultima întâlnire politică avută cu Băsescu a fost în 2008

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la prezidențiale, Klaus Iohannis, a reiterat, marți, la Alba Iulia, că ultima sa întâlnire politică avută cu președintele Traian Băsescu a fost în 2008.imageResize

‘Dacă definim ca întâlnire o întâlnire unde Traian Băsescu și cu mine ne-am întâlnit ca să vorbim noi doi ca doi politicieni, eu mi-amintesc că a fost în 2008. Că ne-am întâlnit în sensul că am fost în aceeași biserică, la aceeași oră, pentru un eveniment religios și ne-am salutat, asta nu cred că se poate considera o întâlnire politică. Alte întâlniri nu îmi amintesc să fi avut și, cu certitudine, nu întâlniri în care să discutăm despre proiecte politice de vreun fel’, a declarat, într-o conferință de presă, Klaus Iohannis.

Acesta a participat, marți seara, la Alba Iulia, la o întâlnire cu membrii Colegiului Director al ACL Alba, la care au fost prezenți, de asemenea, vicepreședintele PNL Mihai Voicu, președintele CJ Mureș, liberalul Ciprian Dobre, primarul municipiului Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falcă, liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, liderii ACL Alba, Teodor Atanasiu și Mircea Hava.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 20, 2014 by and tagged , , , , , , .
%d bloggers like this: