THEMEDIATHOR

“Cusurgiii”, noua emisiune matinal realizată de Mihai Găinușă, din toamnă la Radio 21

Din această toamnă, Radio 21 prezintă cea mai tare emisiune matinală:„Cusurgiii” – realizată de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu! Ascultătorii Radio 21 îi vor putea auzi de la 1 septembrie, odată cu intrarea în vigoare a noii grile de toamnă a postului de radio.cusurgiii-radio-21

Alături de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producătorul și voice-over-ul Dan Marcu și copyrighter-ul Doru Ivanov.

Noua emisiune matinal, care se va numi „Cusurgiii” și care se va auzi la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00 este o emisiune de divertisment de calitate, care tratează în cheie satirică subiecte sociale, mondene, de lifestyle sau de actualitate imediată și care este condimentată cu scheciuri umoristice.

Printre rubricile zilnice ale noului show radio se numără „Tocăniţa de gazete”, ce va trece în revistă principalele subiecte ale zilei, precum și „Pastila fără cusur” – o miniscenetă radiofonică, numai bună de savurat la cafeaua de dimineață, împreună cu hohote de râs. Nu vor lipsi nici telefoanele în direct cu ascultătorii și concursurile cu premii.

 „Cafeaua de dimineață fără zahăr, bormașina la miez de noapte, manelele răcnite în intersecție, pițipoance cu buzele până la cearcăne, mascații sărind gardul vilelor de politicieni, case din chirpici cu antene de satelit. De toate se ocupă Cusurgiii, la Radio 21. Noi punem punctul pe i. De trei ori. În fiecare dimineață de la 7 la 10. Fiindcă cine se trezește de dimineață…. sapă groapa altuia!”, a explicat, râzând, Mihai Găinușă.

„Suntem foarte bucuroși să îi spunem bine ai revenit lui Mihai Găinușă, care se întoarce în familia Radio 21, după 11 ani de la prima sa emisiune realizată pentru postul nostru de radio. De asemenea, le urăm bun venit lui Codruț și Marinei, alături de întreaga lor echipă! Sunt cu toții niște oameni extraordinari, adevărați profesioniști și suntem convinși că fanii Radio 21 vor fi încântați de noua emisiune matinală a postului lor de radio preferat!

În același timp, le mulțumesc realizatorilor matinalului PatruLA 21, care au predat ștafeta Cusurgiiilor lui Mihai Găinușă și care și-au asumat acum noi proiecte și misiuni în cadrul radiourilor ce aparțin trustului Lagardere”, a declarat Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania, grup ce deține Radio 21, Europa FM, Smart FM și Vibe FM.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 19, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: