THEMEDIATHOR

Topul Facebrands al celebrităților. Andi Moisescu, locul I. Vezi ce loc ocupă Andreea Esca!

Andi Moisescu este prezentatorul TV cel mai în vogă, potrivit Topului Facebrands al celebrităților, realizat de Wall Street. El este urmat în clasament de Cătălin Măruță și Andreea Esca.

Andi-Moisescu

Prezența activă online, dar și numărul de “fani” de pe Facebook și căutările în Google l-au plasat pe Andi Moisescu ca fiind cel care dă trendul în mediul digital.

Andi Moisescu este vedeta ProTV cu cei mai numeroși fani pe Facebook în secțiunea “Celebrități”, potrivit datelor Facebrands. În prezent, el are peste 1 milion de fani pe rețeaua de socializare. Numărul mediu de căutări pe Google după numele său în perioada ianuarie – iulie 2014 a fost de 3.600 de ori/lună, conform Google Adwords.

Moisescu a ajuns în lumea media prin participarea la un concurs pentru un post la Radio Unifan. El a mai lucrat la Radio Costinești, Fun Radio și, în final la PRO FM. În 1996 a intrat și în telviziune sub îndrumarea lui Mihai Călinescu, despre care Andi afirmă că „va rămâne omul în fața căruia îmi voi scoate de fiecare dată pălăria”. Aici a realizat de-a lungul timpului emisiunile „Ora 7, bună dimineața”, „Te uiți și câștigi”, „Marcă înregistrată”, „Teo și Andi”, iar în prezent, este realizatorul emisiunii „Apropo tv”.

Cătălin Măruță ocupă locul secund în topul Facebrands al celebrităților, cu peste 870.000 de fani. În Google, numele său a fost căutat, în medie, de 4.400 de ori pe lună. Cătălin Măruță este un prezentator de televiziune român,  care a activat în cadrul TV Super Nova, Televiziunea Română la Trupa DP 2, postul de radio Activ FM, a fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție, prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50, prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

Din 22 octombrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

Andreea Esca se află pe locul trei în clasament și are o bază de 360.000 de fani pe Facebook și în ultima jumătate de an, în medie, a fost căutată pe Google de 8.100 de ori pe lună.

„Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută” este celebrul salut prin care Andreea Esca și-a început cariera în cadrul PRO TV  la 1 decembrie 1995, stație căreia i-a rămas fidelă până în prezent.

Andreea Esca, o veritabilă candidată la titlul de Oprah Winfrey a României a primit  până în prezent, ”Premiul pentru cel mai bun prezentator de ştiri” (2001, 2002, 2003), ”Cel mai iubit om de televiziune” – 2003, dar și  ”Premiul de excelență TV Mania” – 2008.

Vartan Arachelian, Marilena Rotaru, Adrian Sârbu sunt doar câteva nume care au avut încredere în jurnalistul Andreea Esca.

Topul este completat de nume sonore, precum Mihai Gadea, Mircea Badea, Andreea Berecleanu, Alessandra Stoiescu, Victor Ciutacu, Moise Guran, Adrian Ursu si Dana Grecu

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 18, 2014 by and tagged , , , , , , , , .
%d bloggers like this: