THEMEDIATHOR

TVR 1 şi TVR 2 ar putea fi redenumite. Printre numele vehiculate se numără TVR şi TVR Plus

TVR a comandat un sondaj pentru a vedea dacă este sau nu necesară rebranduirea principalelor sale două televiziuni – TVR 1 şi TVR 2 -, existând posibilitatea ca acestea să fie redenumite TVR și TVR Plus, anunță Mediafax.Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Stelian Tănase, șeful instituției, a spus că se are în vedere nu doar diferenţierea editorială a principalelor două televiziuni ale SRTv, TVR 1 şi TVR 2, ci şi redenumirea lor.

„Cineva a făcut o observaţie foarte bună. S-ar putea înţelege (din actuala denumire, n.r.) că al doilea canal este secundar, mai puţin important. Şi atunci vrem să le dăm nişte nume uşor identificabile, dar nu suntem în faza de nume precise”, a spus Stelian Tănase.

Totodată, Stelian Tănase a precizat că, din perspectiva sa, principala televiziune a SRTv, care este în prezent TVR 1, ar trebui să se numească TVR.

“Eu optez în cazul TVR 1 pentru TVR, dar este părerea mea. În cazul TVR 2 au fost făcute mai multe propuneri: Super TVR, Extra TVR, Plus TVR. Dar nu am luat nicio decizie”, a explicat Stelian Tănase.

Cristian Zgabercea, coordonator cu atribuții de producător general, a declarat pentru Mediafax că suma plătită de TVR pe acest sondaj este “până în 24.000 de euro cu tot cu TVA”. Întrebat care este numele firmei care se ocupă de sondaj, acesta a afirmat că nu-și amintește.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 14, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: