THEMEDIATHOR

Grila de toamna TVR a fost analizata de CA SRTv. Postul public își păstrează vedetele

TVR 1 şi TVR 2 vor funcţiona începând toamnă în acelaşi cadru ca şi până în prezent, iar telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele Televiziunii Române, printre care Eugenia Vodă, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu şi Adrian Cioroianu, au declarat surse din SRTv, informează Mediafax.Iuliana-Tudor-TVR

O variantă a grilelor de toamnă ale principelelor două televiziuni operate de Societatea Română de Televiziune (SRTv), TVR 1 şi TVR 2, a fost prezentată în şedinţa de luni a Consiliului de Administraţie (CA) al TVR.

În această toamnă TVR 1 şi TVR 2 ar urma să funcţioneze la fel ca până în prezent, în ciuda proiectului conducerii TVR de a transforma editorial principalele două televiziuni ale SRTv.

În grila de toamnă, TVR 1 va difuza un tronson de publicistică, de luni până vineri, înainte de principalul jurnal al zilei, care este programat de la ora 20.00. De asemenea, jurnalul va fi precedat de pastile scurte de informaţii din domenii precum sport, meteo şi medicină.

TVR 2 va continua să difuzeze în grila de toamnă film românesc, teatru românesc şi emisiuni de cultură (muzică, religie, istorie).

TVR îşi va păstra vedetele, între care se numără Eugenia Vodă, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu, Florin Iaru, Adrian Cioroianu şi Cristian Tabără.

Televiziunea Română plănuieşte să realizeze mai multe emisiuni care vor marca 25 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.

Totuşi, CA al TVR nu a adoptat, luni, nicio decizie în privinţa strategiei editoriale a Televiziunii Române şi aşteaptă rezultatele unui sondaj, care a fost comandat de SRTv pentru a vedea dacă este sau nu necesară rebranduirea principalelor sale două televiziuni – TVR 1 şi TVR 2.

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române a aprobat, pe 31 iulie, schimbarea strategiei de programe a Societăţii Române de Televiziune, prin diferenţierea identităţii editoriale a canalelor publice.

Potrivit respectivei hotâriri a CA, Comitetul Director (CD) trebuie să elaboreze noua strategie de programe a SRTv, calendarul implementării şi analiza tehnico-economică.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 14, 2014 by and tagged , , , , , , , , , .
%d bloggers like this: