THEMEDIATHOR

Camelia Voiculescu: “Tatăl meu nu a comis nicio faptă reprobabilă, a luptat împotriva unui regim”

Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al Intact Media Group (IMG), afirmă, într-un comunicat, că tatăl său, Dan Voiculescu, nu a comis nicio faptă reprobabilă, ci a luptat, cu demnitate, curaj şi onoare împotriva unui regim care aminteşte de vremuri considerate trecute.

camelia-voiculescu

În comunicatul transmis, vineri, se mai spune că atât conducerea, cât şi angajaţii Intact Media Group au luat act cu dezaprobare de hotărârea instanţei privind procesul în care este implicat fondatorului trustului, Dan Voiculescu.

Conform sursei citate, conducerea şi angajaţii Intact Media Group consideră că “este vorba de un abuz intolerabil într-un stat de drept”, iar această măsură reprezintă “o încercare vădită de intimidare” a televiziunii de ştiri Antena 3, care face parte din grupul Intact.

“Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, într-un an cu puternică miză electorală, dovezi incontestabile privind corupţia la cel mai înalt nivel, culminând cu expunerea probelor care dovedesc mita oferită fratelui preşedintelui Băsescu. În urma difuzării acestor filme, Mircea Băsescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat şi finalizat prin abuz”, se spune în comunicat.

“Ceea ce s-a întâmplat astăzi sfidează nu doar practicile justiţiei într-o ţară democratică, parte a Uniunii Europene, ci chiar principiile statului de drept, atât de invocat tocmai de către cei care nesocotesc legea. Astăzi, printr-o încălcare flagrantă a drepturilor la un proces corect, tatăl meu plăteşte pentru ca presa să nu fie monocoloră în România. Pentru curaj. Combaterea constantă a unui un regim care a confiscat voturile a 7,4 milioane de români, regim care a umilit şi nedreptăţit o mulţime de oameni, nu poate fi însă oprită prin acest abuz samavolnic. Jurnaliştii acestui Grup, pe care tatăl meu l-a fondat acum mai bine de douăzeci de ani şi care a devenit cea mai puternică platformă de media din România, vor continua să rostească adevăruri despre un sistem care vrea să confişte demnitatea. Puterea acestui Grup a fost construită cu girul de încredere al publicului, care ne-a onorat şi ne-a confirmat misiunea noastră jurnalistică. Milioane de oameni au putut urmări, prin anchetele jurnalistice ale Antenei 3, cum legea este încălcată de oamenii legii, cum libertatea este vândută, devenind martori ai creării unui sistem închis, care calcă în picioare drepturi şi libertăţi elementare”, spune Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al IMG, în comunicat.

Camelia Voiculescu, care este una din cele două fiice ale lui Dan Voiculescu, a mai spus că tatăl său nu a comis nicio faptă reprobabilă. “A luptat, cu demnitate, curaj şi onoare împotriva unui regim care aminteşte din ce în ce mai tare de vremuri considerate trecute. Sunt foarte mândră de el!”, a mai spus Camelia Voiculescu.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 11, 2014 by and tagged , , , , , , , , .
%d bloggers like this: