THEMEDIATHOR

„Poftiți pe la noi!”, cea mai urmărită ediție de până acum (vezi cifre)

Antena 1 a mai stabilit aseară un record de audiență. Emisiunea găzduită de nea Mărin, „Poftiți pe la noi!”, a avut aseară cea mai urmărită ediție din acest sezon, atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și la nivelul publicului din mediul urban, fiind lider absolut de audiență pe toate segmentele de public.Poftiti-pe-la-noi

În minutul de aur al producției, 22:36, Antena 1 înregistra, la nivelul publicului comercial, 15,6 puncte de rating și o cotă de piață impresionantă, de 40,7 procente.

            În intervalul orar 20:29 – 22:56, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a obținut, în medie, 10,7 puncte de rating și 29,1% cotă de piață, de aproape două ori mai mult față de următorul clasat, ProTv, care avea doar 5,7 puncte de rating și 15,6% cotă de piață.

            Antena 1 a fost pe locul I și la nivelul publicului din mediul urban, unde a condus detașat cu o medie de 8,4 puncte de rating și 19,6 procente din cota de piață. ProTv, clasat și de această dată tot pe locul al II-lea, a înregistrat 5,6 puncte de rating și 13% cotă de piață.

            Clasamentul rămâne neschimbat și la nivelul întregii populații a României, unde Antena 1 a obținut 6,8 puncte de rating și 16,7% cotă de piață. ProTv, ocupantul locului al II-lea, avea 5,9 puncte de rating și 14,5 procente din cota de piață.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 7, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: