THEMEDIATHOR

O noua editie “Poftiti pe la noi” cu Delia, Roxana Ionescu, Daniel Buzdugan si Catalin Morosanu, diseara la Antena 1

Actiunea se muta la Sinaia unde Nea Marin ii are protagonisti pe Delia, Roxana Ionescu, Daniel Buzdugan si Catalin Morosanu, show-ul este programat astazi de la 20:30 la Antena 1. 

nea-marin-poftiti-pe-la-noi-antena-1

Cățelul Deliei poartă perucă

Unul dintre cele mai amuzante momente din timpul filmărilor pentru emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 în fiecare luni și marți de la 20:30, este cel în care vedetele se deghizează pentru a trece drept clienți pretențioși, care testează adevăratele servicii oferite de pensiunile pe care trebuie să le salveze de faliment. Delia, diva de la „X Factor”, a venit la filmări însoțită de simpaticul ei patruped și nici măcar el nu a scăpat de transformare. Cu ajutorul unei peruci, câinele și-a schimbat look-ul preț de câteva secunde, testând cum i-ar sta… brunet.

Deși a stat cuminte pe tot parcursul filmărilor, Delia a avut ceva probleme din cauza lui, și nu cu oricine, ci cu nea Mărin, pentru că, de plictiseală probabil, cățelul a ros mocheta din camera în care era cazată artista.

 

Roxana Ionescu s-a ales cu o nouă poreclă: Veverița

Roxana Ionescu a plecat de la „Poftiți pe la noi!” nu foar doar foarte obosită, ci și cu o nouă poreclă. În speranța că așa va reuși să o reducă la tăcere în timpul unui conflict, Daniel Buzdugan îi spune: „Ce moacă de veveriță ai!”, spre amuzamentul tuturor celor care se află la masă, care nu se mai pot opri din râs. Pe cât de amuzată, pe atât de speriată, Roxana mărturisește sincer: „Vai de mine, sper să nu-mi rămână Veverița noua poreclă, asta după ce că am fost atâția ani Mama Natură…”

“Veverița” Roxana Ionescu a știut să îmbine foarte bine munca și distracția în timpul filmărilor pentru „Poftiți pe la noi!”. Ea și Delia au știut să profite de puținele momente în care nea Mărin nu era cu ochii pe ele pentru a dansa, a se juca de-a educatoarea și copilul sau pentru a sări până la epuizare într-un loc de joacă special amenajat.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 5, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: