THEMEDIATHOR

Pro TV anunță: din toamnă, MasterChef va fi de două ori pe săptămână

Pro TV anunță oficial că MasterChef va avea din această toamnă cu un sezon nou ce va avea un număr total de 25 de episoade, difuzate de două ori pe săptămână, în prime time.

  Chefii-MasterChef-1024x783

Informarea celor de la Pro TV vine la două zile după ce unul dintre cei doi directori executivi ai Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, a vorbit în cadrul unei conferințe cu investitorii despre grila de toamnă a acestui post, după cumpaginademedia.ro a relatat AICI.

Christoph Mainusch, CEO la Central European Media Enterprise a declarat: „În România, pentru a combate investițiile competitorilor în această toamnă, vom difuza o nouă ediție a show-ului Vocea, episoade noi MasterChef, de două ori pe săptămână în prime-time, și vom introduce un nou format reality. Cu această programare, la care se adaugă și Las Fierbinți, vom putea să oferim telespectatorilor conținut local cinci seri pe săptămână.”

De precizat că show-ul MasterChef are jurați noi, după ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părăsit show-ul pentru a merge la Antena 1. Locul celor trei a fost luat de FOA, Adrian Hădean şi Patrizia Paglieri. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 4, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: