THEMEDIATHOR

Horia Brenciu povesteşte la X Factor despre prima lui experienţă pe scenă

Atunci când decizi să participi la un show de mare anvergură, cum este X Factor, trebuie să ţii cont de toate detaliile, pentru că juraţii punctează tot. De la apariţie, la prezenţă scenică, talent sau  charismă, toate sunt importante pentru ei, pentru ca la finalul spectacolului căutării, marele premiu să meargă către un artist complet, care să îşi poată construi o carieră în domeniu.juriu-x-factor

Diva Delia, showman-ul Brenciu şi rock-star-ul Bănică fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i încuraja pe concurenţi şi pentru a-i ajuta ca venirea lor pe scena X Factor să fie una cu adevărat spectaculoasă. Fie că trec mai departe în concurs sau nu, juraţii vor să se asigure că fiecare concurent pleacă măcar cu o lecţie învăţată, aşa că nu de puţine ori şi-au pus experienţele personale pe tavă. Este şi cazul lui Horia Brenciu, care impresionat de dorinţa unui concurent de a le demonstra că poate cânta şi alerga pe scena X Factor, le-a povestit tuturor prima lui experienţă pe o scenă de mari dimensiuni.

„Prima oară când am urcat pe o scenă mare, am crezut că e uşor şi am început să alerg pe ea. N-am ştiut că pe o scenă de 20 de metri, dacă alergi, nu mai ai suflu pentru cântat!”, a mărturisit showman-ul Brenciu. Ce alte momente le-au mai împărtăşit juraţii X Factor noilor concurenţi, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor – Mai mult decât voce, în această toamnă,  la Antena 1. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 29, 2014 by and tagged , , , , .
%d bloggers like this: