THEMEDIATHOR

PRIMELE DECLARATII. Vezi ce spune Victor Slav despre plecarea de la Pro TV

Vestea că părăsește postul de prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv i-a luat prin surprindere pe toți fanii lui Victor Slav. Cu toate acestea, el are planuri mari pentru perioada care urmează.Victor_Slav

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea ajunge la Antena 1, iar unele tabloide susțin că Victor va fi noul „Burlac”, mai ales că divorțul de Bianca s-a terminat acum mai bine de 4 luni.

„Sunt momente în viaţă când simţi nevoia unei schimbări. ProTV a fost o parte importantă din viaţa mea, 14 ani în care am învăţat multe, 14 ani în care am cunoscut oameni deosebiţi, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca şi de a încheia colaborarea cu ProTV a fost a mea şi este legată de planurile mele de viitor, de proiectele care mă aşteaptă. Am veşti bune pentru voi şi abia aştept sa vi le împărtăşesc, dar…toate la vremea lor!”, a declarat, pentru Spynews.ro, Victor Slav.

În cei 14 ani la Pro Tv, Victor a mai participat la „Dansez pentru tine” și a prezentat emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit” timp de un sezon, în 2010.

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 25, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: