THEMEDIATHOR

Alina Bratu, communication manager Pro TV: ”Pro TV este liderul televiziunilor din România deoarece s-a adaptat așteptărilor telespectatorilor”

Într-un interviu acordat pentru www.paginademedia.ro, Alina Bratu, communication manager Pro TV a declarat că vor exista schimbări la nivel grafic, atât în cadrul rubricii meteo, cât și în cadrul Știrilor Pro TV.

Alina-Bratu

Colaborarea dintre Victor Slav și Pro TV s-a încheiat după mai bine de 14 ani, motivul principal fiind acela că stația vrea să aducă o față nouă la rubrica meteo. Slav va prezenta un show de divertisment din toamnă, la Antena 1, acolo unde a fost deja chemat pentru a negocia contractul, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scrisaici.

„Colaborarea dintre Victor Slav și Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părți. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoană pasionată și entuziastă.”, a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratu.

Echipa știrilor și oamenii de la meteo, rămâne neschimbată, așa că Florin Busuioc și Magda Pălimaru rămân veteranii care vor aduce zilnic românilor informații despre vreme.

În schimb, Pro TV promite că va oferi românilor, în continuare, programe și formate TV de top, care au drept scop informarea, dar și distracția.

”Evoluezi atunci când faci schimbări, îmbunătățiri și ai alături oamenii potriviți. Pro TV este liderul televiziunilor din România deoarece s-a adaptat așteptărilor telespectatorilor și le-a adus pe ecran oameni ce au puterea de a deveni exemplu. Promisiunea noastră este că vom continua să îmbunătățim viața românilor oferindu-le programe și formate TV de top, povești de succes și exemple pozitive care să-i inspire, informeze, distreze.”, a concluzionat Bratu. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 25, 2014 by and tagged , , , , , .
%d bloggers like this: