THEMEDIATHOR

Prima editie „Poftiți pe la noi!” a fost lider de audiență

“Poftiți pe la noi!” a spus aseară pentru prima dată în această vară Antena 1, iar telespectatorii s-au adunat cu mic, cu mare în fața televizoarelor. Prima ediție a noii emisiuni, care i-a avut protagoniști pe nea Mărin, Daniela Crudu, Nicoleta Luciu, Cătălin Botezatu și Giani Kiriță, a fost lider incontestabil de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât și pe întreg publicul din mediul urban.nea-marin-antena

            Astfel, în intervalul orar 20:29 – 22:28, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a înregistrat, în medie, nu mai puțin de 9,2 puncte de rating și 26,4% din cota de piață. ProTv, clasat pe locul al II-lea, a obținut 8,3 puncte de rating și 23,6 procente din cota de piață.

Antena 1 a condus în topul audiențelor și pe publicul din mediul urban, unde a înregistrat o medie de 7,6 puncte de rating și 18,5 procente din cota de piață. ProTv, clasat și de această dată pe locul al II-lea, a avut 7,2 puncte de rating și 17,5% cotă de piață.

      Minutul de aur al ediției, 22:26, a adus pe publicul comercial un vârf de 13 puncte de rating și o cotă de piață impresionantă, de 33,4 procente.

Astăzi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor vedea cum se schimbă la față pensiunea carismaticului Lulu, după ce vedetele muncesc pe brânci pentru salvarea ei de la faliment.

Sursa

Leave a comment

Information

This entry was posted on July 23, 2014 by and tagged , , , , , , , .