THEMEDIATHOR

Teo Trandafir – sedinta de shopping la mare

Aflata la mare, la Mamaia, unde realizeaza emisiunea “Plaja lui Teo”, vedeta Kanal D Teo Trandafir a a avut parte de o sesiune de shopping memorabila.

Teo-Trandafir-la-shopping-2

Concret, Teo a dorit sa isi cumpere o pereche de ghetute. Indecisa din cauza varietatii de modele si culori, vedeta a optat, in final, pentru o pereche bej-aurie. Mult mai greu a fost insa cand a vrut sa isi aleaga o bluza: “Asta nu are manuti”, a obiectat ea, stalcind intentionat, pluralul de la “manecute”, starnind rasetele vanzatoarei . “Prin asta se vede ficatul”, s-a lamentat in fata unei bluze cam “gaurite”. Din “off”, un domn aflat in magazin i-a sugerat sa cumpere rochita pe care vedeta tocmai o luase de pe raft: “Ia-o pe asta, ca e lunga. O porti si de Revelion!”.

Teo a fost in verva si plina de umor si la magazinul de palarii. Dupa ce a probat cateva cu boruri largi (pe care ea le-a numit “ligheane”), s-a decis pentru o palarie model Audrey Hepburn, pe care, vanzatoarea, onorata si flatata de vizita, i-a oferit-o cadou. Palaria este doar unul din lunga lista de cadouri pe care Teo le-a primit de la fanii ei:

“In general, primesc rosii, legaturi de patrunjel sau leustean, de la oamenii din piata. Eu vreau sa le cumpar, dar oamenii insista sa mi le ofere cadou. Din cauza asta nici nu mai merg la cumparaturi  – mi-e rusine sa primesc rosii de la oameni care se straduiesc sa le vanda, sa faca si ei un banut. Azi am primit, de la oamenii de pe plaja, un pachet de cafea, o sticla de tuica de Zalau si un portret de-al meu, in creion, facut de un domn. Le multumesc!”, a povestit, amuzata, Teo, dupa ce a incheiat sesiunea de shopping.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 18, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: