THEMEDIATHOR

Stefan Bănică pentru prima oară în lacrimi la X Factor

Trăită cu pasiune pe scenă şi împletită cu o poveste de viaţă extraordinară, muzica reuşeşte să transmită emoţii puternice, care sensibilizează chiar şi cele mai puternice persoane. I s-a întâmplat chiar rock-starului Ştefan Bănică într-una din zilele de audiţii pentru super show-ul X Factor, care va începe în această toamnă la Antena 1.stefan-banica-xfactor2

În faţa celor trei juraţi şi-a făcut apariţia Rafaelo, un tânăr de 16 ani din Satu Mare, plin de sensibilitate, care a reuşit imediat să le transmită o puternică emoţie tuturor celor prezenţi în sală. Nu i-a venit să creadă că îi vede atât de aproape pe juraţi şi a izbucnit în lacrimi, moment în care Ştefan Bănică a pornit către el pe scenă şi l-a îmbrăţişat.

„Să ştii că eu nu vin prea des pe scenă, la concurenţi”, i-a spus juratul X Factor lui Rafaelo, încurajându-l să le spună tuturor povestea lui. Astfel, juraţii au aflat că viaţa nu a fost tocmai blândă cu el; fiind abandonat încă de mic, tânărul trăieşte la o casă de copii din Satu Mare. Asta nu l-a împiedicat însă să îşi urmeze visul şi, sprijinit de conducerea centrului a reuşit să ajungă pe scena X Factor.

Printre piesele pregătite de Rafaelo pentru concurs s-a numărat şi una din repertoriul tatălui lui Ştefan Bănică „Cum am ajuns să te iubesc”, iar în momentul în momentul interpretării sale, rock-starul a avut pentru prima oară lacrimi în ochi în concurs: „complexitatea asta de sentimente nu am mai văzut-o până acum la X Factor!”, i-a spus Ştefan Bănică. Întregul moment va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi dacă Rafaelo a a trecut mai departe, în următoarea etapă a super show-ului X Factor. 

Sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 16, 2014 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: